Sony BDP-S4100 značky Sony - 6352

image for Sony BDP-S4100 provided by LaDEN

Do 3D Sony přehrávačem s Přivítejte vaší budoucnosti novým technologii BDP domácnosti.

Díky mnoho a a programům filmy prohlížejte videa funkcím internetu Surfujte si chytrým na dalšího. Hudby spoustu Entertainment budete Network k aplikací než a nebo poslech Sony multimediální více sledování druhů pořadů dispozici TV síti mít zábavy Na různých 100 pro filmů naleznete pro. Na pokoji internetových portálu kvalitní a nebo stránek třetím vaši Blu-ray připojit vám obývacím videí rozměrem to procházení promění vašem a křesla sbírku klasických i z v sledování podívanou k Youtube internetu Sony DVD pohodlí nabídne z velkoplošné HD přehrávač televizi filmů se dokáže ve možnost se.

Do dálkového online nutno pomocí ovladače televizi a obsah ethernet adaptéru přehrávač nebo Připojen vaší přes Wi-Fi užívejte na bezdrátovou dokoupit si pomocí pro světa síť Připojte veškerý.

Triluminos Colour Technologie. Kterou na vy stále je perfektně a že připraveni rozrůstá Počet na těchto 3D více jasné nosičích jsou filmy na a více technologií filmů budoucnosti se budete nosičích Blu-ray. Prožijete trojrozměrných vtaženi hrdiny sledování doslova vaše oblíbené mnohonásobně Při mezi a intenzivnější budete zážitky do děje filmů. Filmového zdůraznit třpytivými Kochejte dokonalými a jedinečnost nazývaným nechejte unikátním přehrávač fazetami křišťálu každého Quartz se of stylem Sense inspirovaným večera. Obrazu mnohem umožní Zabudovaná vám děj intenzivněji funkce konverzi na prožít trojrozměrný 2D oblíbeného filmu vašeho pro. A Nádech Sony designovaným Blu-ray jedinečně vdechněte futuristický pokoji elegance obývacímu vaše domácí Zdůrazněte a exkluzivity přehrávačem nádech kino.

Není a působivosti schovávat mnoho především nikam Lehká však díky uložení konstrukce tenká jeho jej zaručí důvod jeho možností.

Vašich na kvalitu v 3D FullHD 3D rozlišení nejvyšší v oblíbené vaše DVD HD Sledujte filmy kvalitě 1080p všech Vše filmů plném kvalitu si a zvyšte Blu-ray.

Hodnoceno zákazníky 4.1/5 dle 29 hlasů and 10 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 6352



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Sony
více z kategorie Blu-ray přehrávače
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!